Atlanterhavssafari

Vi tar dere med på en flott tur ut til Atlanterhavsveien og den vakre skjærgården på Averøy. Vi beveger oss også inn i revire til havørnen på Mr.Keen. Jeremy har i en årrekke brukt tid på å etablere et vennskap med Mr.Keen, og kjenner godt til denne lunefulle karen. Kanskje er vi heldig å får et glimt av han eller hans make.  

Boblefotball

Lyst til å gjøre noe litt annerledes? Spill boblefotball da vel! Boblefotball er en morsom aktivitet, som gir fotball en ny vri. Vi har utleie av bane og bobler, ta kontakt for bestilling!

Expedition Grip

Vi krysser den nordligste delen av Hustadvika, som forøvrig er regnet som ett av de farligste havstrekkene i Norge, før vi ankommer det nå 130 år gamle fyret, Grip fyr. Våre båtførere vil på turen fortelle historier knyttet til de mange hendelsene som har preget Hustadvika opp igjennom årene. Her har heltedåder og tragedier gått hånd i hånd år hundrer.   På Grip har vi lokale guider som tar oss med på en tidsreise for å gi oss et innblikk i hvordan man levde ute i havet i Norges minste kommune. Grip har både et lite museum og en stavkirke bygd på 1400 tallet. Turen kan gjennomføres fra Håholmen, Ringholmen eller Kristiansund som startsted, alt etter deres ønsker.

Fra vær til vær

Vi arrangerer en spektakulær "hoppe på tur". Vi starter i Kristiansund på reisen besøker vi fiskeværene Grip og Hallarøya før vi avslutter med en fantastisk middag hos Ringholmen Sjøhus. Ved ankomst så tar aftenens vertinne Kristine oss imot, og sørger for at vi får i oss "nåkkå godt" før siste reis tilbake til Kristiansund Vi kommer tett på naturen

Laksens reise

Sammen med Nekton Havbruk og Gurisentret, arrangerer vi laksens reise. Her tar vi dere med inn i havbruksnæringas historie på Smøla, laksens biologi, teknologi, forskning og framtid. Nekton Havbruk gir dere et godt bilde av en viktig næring langs norskekysten.   Turen går til Edøya og Gurisentret hvor visningssenteret befinner seg, deretter tar vi turen til Hestøya og visningsanlegget. Her får dere kommet nærmere et fullskala oppdrettsanlegg, hvor man får se hva som foregår i praksis. Ute på anlegget får man omvisning med kunnskapsrike visningsverter. I tillegg kan en delta i fôring av laksen og se røktere i arbeid. Det er tett på 780 tonn med laks fordelt på fire merder.   Etter dette setter vi kursen til en av våre serveringspartnere for å få servert grillet laks. Her komponerer og tilbereder dere selv tilbehøret, vår kokk vil være tilstede og komme med tips til matlagingen.

Lei en el-sykkel

Vi leier ut el-sykler, så dere kommer dere lett og enkelt rundt omkring i Kristiansund. Besøk Varden, Tahiti Brygga eller noen av de mange stedene Kristiansund har å tilby, enkelt og greit.

FraNOK 150
Bestill nå!

Alle turene som er beskrevet over er gode utgangspunktet til skreddersøm. Vi har anledning til å legge turene innom eksempelvis Håholmen eller Ringholmen for en bedre middag. Vi har også et flott team av flittige hjelpere og en enesteående kokk, så vi kan lage en deilig wrap med kortreiste råvarer inspirert av turen foran oss.